HR

EN

IT

O NAMA

GALERIJE

PROGRAM

SMJEŠTAJ

LOKACIJA

KONTAKT

PRESS

RASPORED

* organizator zadržava pravo promjene programa.

AUTO-MOTO

Veliki dio Dolce Vita festivala čine upravo ljubimci na 4 i 2 kotača. Osnovni izlošci oldtimera i motora tog vremena predstavljaju egzotičan i zanimljiv dio automobilistike kulture 50 –tih i 60-tih godina prošlog stoljeća.

 

PROČITAJ VIŠE

GLAZBA

Dolce Vita 2014. ponosno najavljuje nove izvođače koji će ove godine rasplesati i protresti Rovinj u ritmovima 50-tih i 60-tih godina, a uz fenomenalne bendove, atmosferu na festivalu će dodatno zagrijati i Dolce Vita DJ-evi!

 

PROČITAJ VIŠE

IZLOŽBE

Posjetitelji ovogodišnje Dolce Vite imat će priliku vidjeti izložbu oldtimera, retro odjeće, obuće i nakita, pogledati neki od vintage filmova koje smo pripremili te posjetiti retro kutak jedinstvenog Gangstera.

 

PROČITAJ VIŠE

PIN UP &

BURLESQUE

Atmosferu na ovogodišnjoj Dolce Viti dodatno će zagrijati pin-up djevojke te burlesqua koju će izvoditi Kalinka Kalaschnikow koju ste imali priliku vidjeti na prvoj Dolce Viti te Honey Lulu koja prvi puta dolazi u Hrvatsku!

 

PROČITAJ VIŠE

WINE & DINE

Na ovogodišnjem festivalu, svoje posebne Dolce Vita menije prezentirat će naši restorani prijatelji u kojima će moći uživati svi posjetitelji Dolce Vite. Od talijanskih špageta do sočnih američkih hamburgera, Wine & Dine dio Dolce Vite predstavit će kulturu 50-tih i 60-tih na svoj način.

 

PROČITAJ VIŠE

PLESNE RADIONICE

Tečaj swinga, lindy plesa i ostalih plesova 50-tih i 60-tih plesova na Dolce Viti, razveselit će mnoge!

 

PROČITAJ VIŠE