HR

EN

IT

O NAMA

GALERIJE

PROGRAM

SMJEŠTAJ

LOKACIJA

KONTAKT

PRESS

PIN UP & BURLESQUE

PIN UP

Najljepši i nezaobilazni dio festivala su Dolce Vita pin up djevojke! Naše predivne pinupice krasit će naš festival sa svojim jedinstvenim kreacijama, frizurama i make upom!

Atmosferu na ovogodišnjoj Dolce Viti dodatno će zagrijati pin-up djevojke te burlesqua koju će izvoditi Kalinka Kalaschnikow koju ste imali priliku vidjeti na prvoj Dolce Viti te Honey Lulu koja prvi puta dolazi u Hrvatsku!

BURLESQUE

Kalinka Kalaschnikow

(Austrija)

Kalinka Kalaschnikow je austrijska zvijezda burleske nastupa na engleskom, njemačkom i francuskom jeziku. Obožava veseli swing i glamur ludih 30-ih i 40-ih, a svi koji se zateknu na njenom nastupu, obožavat će nju i njen šou. Nastupila je u pariškom kabaretu Crazy Horse, gdje je oduševila izbirljivu publiku, zavela kanadski dio slavnog Cirque du Soleil te izazvala ovacije svojim mjuziklom na njujorškom off Broadwayu.

Miss Honey Lulu

(Italija)

Honey Lulu je međunarodna zabavljačica, koja je zabavljala i golicala maštu publike na najprestižnijim najprestižnijim pozornicama Europe i šire. Od legendarnog Tease-O-Rama u San Franciscu do Wintergartena u Berlinu, nastupi Honey Lulu su eksplozivna mješavina blistavih kostima, predimenzioniranih rekvizita, senzualnosti, ironije i drskog osmijeha koji će osvojiti svaku publiku!

Njezin repertoar klasične burleske priziva glamur davnih razdoblja; kostimi i nastupi pažljivo su izgrađeni i istraživani, a njezin izgled je autentični vintage. Krasila je stranice mnogih međunarodnih knjiga i publikacija.

Zahvaljujući svom iskustvu sa umjetnosti, Honey ima dobro oko za detalje. Zapovjednim scenskim nastupom i velikom dozom zabave, njezini nastupi ostavit će vas bez daha!

VIDEO