HR

EN

IT

O NAMA

GALERIJE

PROGRAM

SMJEŠTAJ

LOKACIJA

KONTAKT

PRESS

AUTO-MOTO

PROGRAM

Vaš dolazak i vožnja po prekrasnoj Istri  bi mogla biti zanimljiv način "otvaranja sezone" izleta, na vikendu posvećenom vintage kulturi i radosti života.

 

Naravno, ovaj dio festivala posvećenog automobilima i motociklima je velika atrakcija za javnost i za same sudionike, pa bismo vam predložili da se uključite, nudeći poseban paket za vlasnike oldtimera koji žele sudjelovati u festivalu, ne samo kao posjetitelji.

Organizirali smo priliku za smještaj u naselju Amarin (foto u prilogu) po pristupačnim cijenama, besplatan ulaz na festival, mogućnost da vozila budu izložena svaki dan od 17. do 22. na parkiralištu u sklopu kompleksa u kojem se održava festival (dobili biste posebne propusnice/parking cardove) .

Organizirali bismo da se svakodnevno vozi jedan mini rally od Amarin resorta do stare tvornice duhana gdje će se odvijati svi događaji i gdje će biti auti i motori izloženi za publiku.

 

Veliki dio Dolce Vita festivala čine upravo ljubimci na 4 i 2 kotača. Osnovni izlošci oldtimera i motora tog vremena predstavljaju egzotičan i zanimljiv dio automobilistike kulture 50 –tih i 60-tih godina prošlog stoljeća.

VESPE

U petak 6.6. održat će se  vespa dan na Dolce Vita festivalu. U sklopu stare tvornice tik do glavne pozornice biti će Vespa street .  Vozači će organizirati izložbu vespi i vožnju kroz poligon spretnosti.

 

Okupljanje je 6. lipnja u petak u 13h, ispred lokala Babaloo u Rovinju.

 

U 14h smo organizirali polazak iz stare TDR tvornice. Vozit ćemo đir po gradu s organiziranim zaustavljanjem na dva brza pića uz slikanje na glavnom gradskom trgu gdje je organiziran glazbeni program uz live band.

 

Oko 16:30h imamo organiziran povratak u staru tvornicu gdje nas čeka poligon, brza-spora vožnja u Vespa ulici koja će biti scenografski uređena u vespa stilu.

 

Glavna nagrada za pobjednika voženje poligona je Vespa koju su ukrasila djeca iz gradskog vrtića svojim crtežima. Organizirane su i ostale vrijedne nagrade za učesnike skupa.

Turističko naselje Amarin NOVO!

Terasasto se spuštajući prema azurnome moru kroz borovu šumu, turističko naselje Amarin nudi privatnost doma s prekrasnim pogledom na staru gradsku jezgru Rovinja, u bujnoj prirodi i na samo nekoliko koraka od mora.

Možete uživati u Restoranu s pogledom na staru gradsku jezgru ili na plaži od bijelih kamenčića i ogromnom vanjskom bazenu.

Cijena smještaja za trajanje festiva za 3 noćenja je 740kn (97 EUR).

 

Više o Amarinu na:  http://www.maistra.hr/Amarin_Rovinj

MINI RALLY

Za vozače oldtimera smo organizirali 6 km mini - rally svaki dan u 17h. Kreće se iz Amarina i prolazi kroz povijesnu jezgru Rovinja, te će se zaustaviti kod glavne pozornice (dozvola za prolaz u povijesnu jezgru i pješačku zona već su osigurani ) .

Oko 18.30 sati kolona će ponovno krenuti do stare Tvornice duhana TDR, gdje će se održati večernji program, zanimljiv i drugačiji svaki dan , s koncertima, pinup djevojkama, nastupima burleske, izložbama vintage dizajna, kao i s čarobnom gastronomskom ponudom najboljih restorana i vinarija po povoljnim cijenama.

VIDEO